Ardeşen Belediyesi PTT Genel Müdürlüğünde özel  yaptırdığı “Ardeşen Belediye logolu” pullarla birlikte bayram tebrik kartlarını Pazar, Hemşin, Çamlıhemşin, Fındıklı ve Ardeşen ilçe jandarma komutanlıklarına dağıtarak er ve erbaşların bayramda aileleriyle nostaljik bir köprü kurmasını sağladı.


 

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin; Gelişen teknoloji geçmişte anlamı kat kat büyük olan ve haberleşmede kullanılan birçok şeyi de beraberinde yok etti.  Geçmişte Mektup ve Tebrik kartlarının anlamları oldukça fazlaydı, günümüzde telefon ve özellikle internet her daim her yerden haber alma olanağı sağlamakta. Ancak bizler laf uçar yazı kalır mantığında ilçemiz ve civar ilçelerimizde vatani görevini yapmakta olan er ve erbaşlarımız için bayram öncesi hem ziyarette bulunduk hem de kendilerine aileleri ve sevdiklerine gönderebilecekleri belediyemiz logolu pullarla Ramazan Bayramı temalı tebrik kartları verdik.

Eminim ki; Asker evlatlarımızdan gelen bu zarfları alan yakınları ayrı bir mutluluk yaşayacaklardır, kimi oğlunun el yazsısını tanıyarak farklı duygular yaşayacak, Kimide eşinin, nışanlısının duygularını satırlarda okuyacaktır. Yaptığımız bu anlamlı proje sayesinde Pazar, Hemşin, Çamlıhemşin, Fındıklı ve İlçemiz de 150 yi aşkın evladımıza ulaşarak unutulmaya yüz tutmuş bu gelenği yaşatmış olduk. Diye konuştu.









Editör: TE Bilisim