Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, cenaze hizmet uygulamasını genişlettiklerini ve 24 saat kesintisiz ve ücretsiz hizmet verileceğini belirterek, "Önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek, daha önceleri sınırlı verdiğimiz hizmet ağını genişleterek ilçemizin tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz belediyemiz tarafından karşılayacağız.'' dedi.

Genişletilen hizmet ağı ile mezar kazma, cenaze yıkama, kefenleme, nakil ve tahta koruma çıtası dahil tüm cenaze hizmetlerinin belediyenin ilgili birimleri tarafından 24 saat üzerinden yürütüleceğini kaydeden Başkan Gültekin, cenaze hizmetleri için belediyede 0 530 725 5301 ve 0544 915 6575 numaralarını Cenaze Hattı olarak belirlediklerini söyledi. 

Belediye tarafından cenaze hizmetlerine ilişkin uygulamanın devam ettiğini ifade eden Başkan Gültekin, "Yeni uygulama ile cenaze işlemlerini 24 saat kesintisiz olarak gerçekleştireceğiz.Bu hizmetlerimizin tamamı ücretsiz olacaktır. Amacımız insanların acılarını paylaşabilmek, onları acı günlerinde cenaze işlemleri ile uğraştırmamaktır." dedi.

Editör: TE Bilisim