Sondakikarize.com un haberine göre;

Adalet ve Kalkınma Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı kim olacak?

www.sondakikarize.com bombayı patlatıyor. Ardeşen Belediye Başkan Adayı o isim mi olacak?

31 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetimler öncesinde AK Parti ülke genelinde 74 il belediye başkan adaylarını açıklamış, geçtiğimiz günlerde de İstanbul Büyükşehir ile 39 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Şimdi merak edilen konu ise diğer ilçelerin adayları kim olacak?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de ilçe belediye başkan adayları Ocak ayının ortasına kadar açıklanacağı ön görülüyor.

Rize’nin seçim sonuçlarının en merak edildiği ilçe ise Ardeşen. Öyle ki AK Parti’den 3 tane aday adayı var. Bunlar mevcut başkan Hakan Gültekin, eski belediye başkan yardımcısı Mecit Moral ve Ardeşen eski ilçe başkanı Avni Kahya.

Siyasi kulislerinde AK Parti’nin Ardeşen Belediye Başkan Adayının dışardan bir isim olacağı konuşuluyordu. Bu konuda en sıcak gelişmeyi www.sondakikarize.comolarak siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi

Edinilen son bilgilere göre, AK Parti’nin Ardeşen Belediye Başkan Adayı olması için Eyüp Hasanoğlu’na teklif götürüldü. Hasanoğlu teklifi kabul ederse AK Parti’nin Ardeşen Belediye Başkan Adayı Eyüp Hasanoğlu olacağı iddia ediliyor. AK Parti’nin en üst düzeydeki bir isimden telefon alan Eyüp Hasanoğlu’na Ardeşen Belediye Başkan Adayı olması yönünden teklif edildi. Hasanoğlu’nun teklife nasıl cevap vereceği ve Ardeşen Belediye Başkan Adayının Eyüp Hasanoğlu’nun olup olmayacağı merak ediliyor.

Daha önce İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Eyüp Hasanoğlu Spor Toto Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Kasımpaşa Spor Kulübü’nün As Başkanlığı görevini yürütüyor.

ÖZEL HABER: www.sondakikarize.com

Editör: TE Bilisim