U-19, Open ( Açık Yaş ) Bay , Open ( Açık Yaş ) Bayan R6 olarak düzenlenen Kayseri Yahyalı Rafting Türkiye şampiyonası 1. Ayağında Ardeşen Belediye Spor Rafting Bayan Takımı  DRR, Sprint, H2H ve Slalom yarışlarında toplamda 964 puan toplayarak Açık Yaş Bayan kategorisinde Türkiye birincisi olurken, Ardeşen Belediye Spor Rafting U19 Bay takımı ise DRR, Sprint, H2H ve Slalom yarışlarında toplamda  928 puan toplayarak Türkiye 2. Si oldu.

 

Şampiyona sonrası düzenlenen ödül törenine; Yahyalı ilçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı İlçe Belediye Başkanı Esat Öztürk, Rafting As Başkanı Fikret Yardımcı, Federasyon Genel Sekreteri Sezai Sürücü,  Güreş Federasyonu As Başkanı ve Çaykur Spor Kulüp As Başkanı Mahir Biber, Yusufeli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akıllı, AK Parti ilçe başkanı Ahmet Büber, İlçe Jnadarma Komutanı İsmet Bacacı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Saygılı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, daire müdürleri, oda başkanları, gelişmekte Olan Spor Branşlarına Federasyonu Temsilcileri, Rafting Hakemleri, Sporcular ve Yahyalı Halkı Katıldı.



 

 3 gün süren Rafting Türkiye Şampiyonasının 1. Ayağında 3 uluslararası, 12 ulusal, 14 bölgesel ve 2 aday olmak üzere 31 hakem görev alırken 12 Kulüp ve 80 sporcu DRR, Sprint, H2H ve Slalom kategorilerinde kıyasıya yarıştı.

 











Editör: TE Bilisim