Ardeşen Belediye önünde yüzlerce Ardeşen’linin katılımıyla iki gün süren demokrasi nöbetlerinde 15 Temmuz ile ilgili slayt, hatıra ve anı defteri, Çanakkale Şehitler Anıtı, Mehteran takımı gösterisi, günün anlam ve önemine ilişkin şiir ve Protokol konuşmaları düzenlendi.


 

Ardeşen ilçesinde gece boyu tutulan nöbet sabah namazının ardından ilçe belediyesinde verilen sabah kahvaltısıyla son bulurken, demokrasi nöbetinin ikinci gecesi nöbet gece yarısı son buldu.


 

Ardeşen İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Belediye Başkanı Hakan Gültekinin ev sahipliğinde yapılan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamındaki nöbetlere,  AK Parti Rize İl Başkanım Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanım Dr. Reşat Kasap,  RTEÜ Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Adliyesi Baş Savcısı Emre Tunay,  Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanım Avni Kahya, Rize, ve ilçelerinden katılım sağlayan bürokratlar, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, İlçe Müftüsü Mustafa Koç, Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, Siyasi Parti Başkan ve Parti Temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanları ve  Muhtarlar, STK’ların Başkan ve Üyelerine, TÜGVA Ardeşen Temsilciliği, İş Adamları ve çok sayıda davetli katıldı.


 

Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje

Bu yıl 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 20.00 da başlayan nöbet 16 Temmuz 2017 Pazar gece yarısına kadar sürdü.

 



























Editör: TE Bilisim