Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Okul birincisi Mustafa Demirtaş bir konuşma yaparak okulun yaş kütüğüne kendi adının bulunduğu plakayı çaktı. Okul birincisi Demirtaş’ın konuşmasının ardından sırasıyla Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Ali Sait Albayrak, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı içinde okula Ardeşen Belediye Başkanı, Oda başkanları ve iş adamlarına destek ve katkılarda bulunanlara teşekkür belgeleri verildi.

Mezun olan öğrenciler sahneye çağırılarak bölüm hocaları tarafından belgeleri takdim edildi, belgelerin ardından Ardeşen Belediyesi ve Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan hediyeler ve ilçenin simgelerinin yer aldığı saat öğrencilere verildi.

Tören kep atma merasimiyle son buldu.

Alt Yapısı Biti Üstyapı Başladı Alt Yapısı Biti Üstyapı Başladı

Düzenlenen Törene Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Ali Sait Albayrak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Kızıltan, Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Yerebakan, Doç. Dr. Cengiz Yanıklar, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Yılmaz Geçit, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, CHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Buçan, İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Altı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Önçırak, İlçe Özel İdare Müdürü Şükrü Yapıcı,  İlçe Mal Müdürü Osman Malkoç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Eksilmez, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Erdoğan Nebioğlu, İş Adamı Cemil Akbeniz, Toplum Gazetesi Sahibi Gazeteci  Saltuk Deniz ve öğrenci yakınları katıldı.










Editör: TE Bilisim