Güçlerimizi birleştirmek amacıyla üyesi olduğumuz tüm organizasyonların da bu değerleri benimseyip gözetmesini ilişkilerimizin verimli bir şekilde devamı açısından çok önemli buluyoruz. 

Üyesi olduğumuz Ankara Rize Dernekleri Federasyonu’nun 28.12.2016 tarihinde ve Akay Caddesi No:20/9 Ankara adresinde yapılan 4. Olağan genel kurulu toplantısı, Rize Dernekleri Federasyon Tüzüğü 11. ve 12. Maddesinde belirtilen genel kurul toplanma ve çağırılma usul ve esaslarına uygun yapılmadığı gibi yasal sakıncaları da mevcut bulunmaktadır

Delegelere haber verilmeden yapılan bu genel kurulu, seçimleri ve alınan kararları hoşgörü ile karşılamamız mümkün değildir.

 Federasyonumuzun en yetkili organı olan genel kurulun, yasal zeminde ve yetkili delegelerle birlikte yeniden yapılmasını gerekli görüyoruz.

 Derneğimiz üyelerinin bize verdiği temsil yetkisi gereği Rize Dernekleri Federasyonunun yasal olarak yetkilendirilmiş yönetim kurulunu, yukarıda belirtilen beklentilerimizi karşılayarak birlikteliğin bozulmaması yönünde adım atmaya davet ediyor,   Ardeşen Kültür Derneği olarak geçmişte olduğu gibi bundan böyle de,  çok önemsediğimiz Rizemize  hizmet arzumuzun bu şekilde  verimli ve sürdürülebilir olacağını tüm taraflar ve hemşerilerimizle paylaşıyoruz.

ANKARA ARDEŞEN KÜLTÜR DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU

Editör: TE Bilisim