Cumhuriyetin kuruluşunun 94’üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, bugün saat 13.00'da Pazar ve Ardeşen’de çelenk sunumuyla başladı.

 
 

Pazar’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen törene, Pazar Kaymakamı İsmail Şanlı, Belediye Başkanı Ahmet Basa, daire amiriler, siyasi parti başkanları, oda başkanları, STK’ların temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


 

Ardeşen’de Kaymakamlık önünde gerçekleşen törene, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı Hakan Gültekin, daire amiriler, siyasi parti başkanları, oda başkanları, STK’ların temsilcileri, muhtarlar dernek başkanları ve muhtarlar, okul müdürleri, öğretenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 
 

Çelenk sunma töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi

Pazar’da Cumhuriyet Bayramı Tören Kutlamaları da yarın (29 Ekim 2016) saat 10.00’da Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı spor Salonu’nda yapılacak tören ve kutlamalarla devam edecek.

Ardeşen’de Cumhuriyet Bayramı Tören Kutlamaları da yarın (29 Ekim 2016) saat 10.00’da RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Kapalı spor Salonu’nda yapılacak tören ve kutlamalarla devam edecek.









Editör: TE Bilisim