Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş başarılı öğrencileri ödüllendirdi.


Ardeşen Türk Telekom Anadolu Lisesi’nin öğrencilerinin voleybol ve masa tenisinde göstermiş olduğu başarı Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş tarafından ödüllendirildi.


Ardeşen Türk Telekom Lisesi’nin Voleybol Takımı Genç Erkekler kategorisinde Rize’de il şampiyonu oldu. Takım, 4-7 Ocak 2015 tarihleri arasında Rize’de yapılacak bölge şampiyonasında Ardeşen ve Rize’yi temsil edecek.


Ardeşen Türk Telekom Lisesi’nin Masa Tenisi Takımı ise Genç Kızlar kategorisinde Rize şampiyonluğunu elde etti. Bu takım ise 27-29 Aralık 2014 tarihleri arasında Erzincan’da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında Ardeşen ve Rize’yi temsil edecek.


Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş başarı olan öğrencileri ödüllendirdi. Ardeşen Hükümet Konağı toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Yazar, Ardeşen Türk Telekom Lisesi Müdürü Ramazan Hakan Bozkan, Ardeşen Türk Telekom Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Güler Kahveci ve Sibel Yapıcı ile birlikte başarılı olan öğrenciler katıldı.


Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, başta öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederken, bu başarıda emeği geçen okul yönetimini de kutladı. Kaymakam Memiş, başarılı öğrencileri kupa ve forma ile ödüllendirdi.

Kaynak:Lazikahaber.com

Editör: TE Bilisim