Geçen Sezon Türkiye Kupası Şampiyonu olan Ardeşen GSK ile Lig Şampiyonu olan Yenimahalle Belediyespor ‘Süper Kupa Finali’nde karşılaşacak.

Süper Kupa finali öncesi Vitamin FM’e açıklamalarda bulunan Ardeşen GSK Teknik Direktörü Ali İhsan Tekin, "Final maçı öncesi hazırlıklarımızı hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız sezonu kupa ile kapadığımız gibi, yeni sezona da kupa ile başlamak." Dedi.

Teknik Direktör Ali İhsan Tekin, “Süper Kupa’da rakibimiz Yenimahalle Belediyespor. Rakibimiz, geçen seneden daha iyi bir kadroya sahip. Zira, Şampiyonlar liginde mücadele edecek bir kadro oluşturdular. Bu final maçı bizim için çok önemli. Geçen sezonu, yine Yenimahalle Belediyespor’u yenerek 1 kupa ile kapattık. Rakibimizi Süper Kupa Finalinde de mağlup ederek yeni sezona kupa ile başlamak istiyoruz. Yeni sezona kupa ile başlamak bütün sezonu olumlu yönde etkileyecektir. Süper Kupa maçımız 4 Eylül Pazar günü, İstanbul Üsküdar Çamlıca spor salonunda oynanacaktır. İstanbul’da yaşayan Ardeşen GSK sevdalılarını desteğe bekliyoruz.” Dedi.

Editör: TE Bilisim