Ardesen.com un özel haberine göre

Rize’nin Ardeşen İlçesinde Sığınmacı Olarak Yaşayan Suriyeli Bir Grup ile Ardeşen’li Bir Grup Arasında Çıkan Tartışma Taşlı-Sopalı KavgayaDönüştü.

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Fatih Mahallesi, Niyazi Akay caddesi üzerinde bir grup Suriye uyruklu sığınmacı, buradan geçmekte olan Ardeşen’li genç bir kıza sözlü tacizde bulundu. Genç kız bunun üzerine olup biteni ailesi ile paylaştı. Bunun ardından kızın ailesi ile tacizde bulunan Suriyeli grup arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın ardından 20 kişilik Suriyeli mülteciler 3 kişi oldukları öğrenilen Ardeşen’li aileye taş ve sopalarla saldırarak adeta terör estirdi.

Ardeşen’li aile olay yerine gelen emniyet güçleri tarafından kurtarıldı.

Konuyla ilgili ardesen.com’a açıklamalarda bulunan Mahalle Sakinleri, Kırmızı ışıklarda ve mahalle aralarında sürekli bu ve buna benzer taciz ve dilenci olaylarının yaşandığını ifade ederek, Sığınmacıların sürekli mahalle halkını rahatsız ettiğini, yetkililerce kesin bir çözüm bulunmaması halinde bu ve buna benzer taciz olaylarının devam edeceğini söyleyerek yetkililerden çözüm istediler.

Kaynak:ardesen.com

Editör: TE Bilisim