Ardeşen MHP Seçmeniyle Buluştu Ardeşen MHP Seçmeniyle Buluştu
Suriye’de Ki İnsanlık Dramına Kayıtsız Kalamayan Mehmet Kumbaser Ve Abdülkerim Özkul İsimli İki Arkadaş Hiçbir Kurum Ve Kuruluştan Destek Almadan Bayır Bucak Türkmenleri İçin Başlattıkları Yardım Kampanyasında 10 Günde 25 Ton İnsani Yardım Malzemesi Topladı.


Suriye’deki Müslüman Bayır-Bucak Türkmenleri için başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar Rize merkez de bir tıra yüklendi. Bir tır dolusu yardım Rize’nin Ardeşen ilçesindeki törenle de Suriye’ye gönderildi. Genç gönüllüler bu kampanyayı sürdürmeyi hedefliyor.

Yardım Kampanyasının Çok Olumlu Tepkiler Aldığını Söyleyen Abdülkerim Özkul Sosyal Medya Hesapları Üzerinden Organize Olduklarını Ve diğer İllerden De Duyarlı Vatandaşların Bu Kampanyaya Katılmak İstediklerini Söyledi.


Suriye’de savaşın başladığı günden bu yana Rize’de toplanan 1. Yardım tırının gönderilmesi nedeniyle Ardeşen Belediyesi önünde tören düzenlendi. Burada Kardeşlik Platformu adına konuşma yapan Mehmet Kumbasar , Suriye’deki Müslümanlar için başlattıkları kampanyaya Rizeli hayırseverlerin büyük ilgi gösterdiklerini ve 1. Yardım tırını uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kumbasar, hayırsever vatandaşların destekleri ile topladıkları bir tır dolusu gıda ve tıbbi malzemenin gönderildiğini buradan da yardımların Suriye’deki Bayır-Bucak Türkmenlerine ulaştırılacağını ifade etti. 

İki Arkadaşın Şuan İçin Tek Hedefleri Bu Yardım Malzemelerini Sağ Salim Ulaştırabilmek.


Ardeşen belediye başkanı Hakan Gültekin hayırlı bir işe vesile olduklarını söyledi.

Organizasyona MHP eski il başkanı zeki mayi de destek verdi.







Editör: TE Bilisim