İlçede görev yapan basın mensuplarıyla tanışma ve kaynaşma yemeği veren MHP Ardeşen ilçe başkanı ve ilçe  teşkilatı basın mensuplarıyla ilçe sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunurken iki tarafta bu kaynaşma yemeğinde çok olumlu adımlar attılar.



MHP Ardeşen ilçe başkanı Serkan Esirgemer yaptığı yazılı basın açıklaması şu şekilde; "Değerli basın mensubu arkadaşlarım.
   Öncelikle davetimize  göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisinin ülkemiz için arz ettiği önemin aynısını ilçemiz ardeşen için de arz etmektedir. Değerli arkadaşlar malumunuz olduğu gibi ülkemiz bir süreçten geçmektedir dolayısıyla bu süreçte dış mihrakların ve içerdeki iş birlikçilerinin senaryolarına kanmadan ülkemizin geleceği noktasında sağlam irade gösterilmesi gereken bir dönemdeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman olduğu gibi bugünde ülkenin geleceği ve bekası noktasında duruşu ve tarafı bellidir. Partimiz her zaman Türk milletinden yanadır, Bunu hiçbir güç değiştiremez ve değiştiremeyecektir.
Genel merkezimiz tarafından Ardeşen Milliyetçi Hareket Partisi başkanlığı ve yeni yönetim kurma görevi şahsıma verilmiştir. Görevimi Ardeşenimiz için Türkiye’miz için yapılacak bütün çalışmaların takıpçisı ve öncüsü olarak kullanacağım. Bu görevde birlikte çalışacağımız arkadaşlar : Adem Tıryaki, Ali Eksilmez, Ayşe Kabaoğlu, Aytaç Gözütok, Bahri Civaoğlu, Ç.Derya Berberoğlu, Dursun Ali Özyanık, Engin Malcı, Fikret Aşık, Macit Konakçı, Mehmet Okumuş, Muhammet Çebi, Mustafa Dedecan, Necati Memoğlu, Sadık Buçan, Salih Çankaya, Yavuz Demirkıran,  ve Yavuz Balsüzen'dir.
İlkemiz, çıtayı biraz daha yükseltmek bayrağı daha ileriye taşımak ve insanımızın sorunlarını takıp edip çözüm yollarını beraber arayarak yarınlara hep birlikte el ele gönül gönüle koşmak yavrularımıza daha iyi bir ülke bırakmak iyi bir ardeşen bırakmaktır
Her şey insanlık içindir her şey yarınlarımız olan çocuklarımız için" şeklinde.
                                                                                                   







Editör: TE Bilisim