KURBAN BEREKETİ YIL BOYU SÜRSÜN

Vekaletinizle amacına ve kuralına uygun olarak kesilen kurbanınız,kavurma olarak konservelere dolsun, bütün yıl ihtiyaç sahiplerine ulaşsın.168 Çağrı Merkezi ve İnternet Sitemizden Online Bağışlarınızda 4 Taksit İmkânı
 
KURALINA UYGUN
Kurbanlıklarınız İslami şartlara uygun biçimde kesiliyor.Din görevlileri kurban kesimine eşlik ediyor.Tüm kurbanlıklar veteriner kontrolünden geçiriliyor.İşlemler noter huzurunda gerçekleştiriliyor.

 


AMACINA UYGUN

Büyükbaş kurbanların etleri Et ve Süt Kurumu işbirliğiyle konserveleniyor.Tüm yıl boyunca ihtiyaç sahiplerinin sofrasında yer alıyor.
Kızılay’ın yardım kampanyası ile vekaleti alınan kurbanlarınız, kuralına uygun olarak kesiliyor, amacına uygun olarak konserveleniyor. Tüm yıl yardımsevenlerden gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan konservelerle, bayramın bereketi yıl boyu sürüyor.


YARDIMSEVENLER BEREKETİ PAYLAŞIYOR 

Kızılay’a yurt dışında kesilmek üzere kurban vekaleti verilebilir, sınırların ötesinde bayramı bekleyen ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürebilirsiniz. Kızılay bu sene Balkanlar’dan Orta Asya’ya, Afrika’dan Ortadoğu’ya ve Güney Asya’ya kadar yaklaşık 30 ülkede kurban kesimi gerçekleştirecek.. 
 

NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ?

Kızılay’ın internet sayfası üzerinden “Vekâleten Kurban” menülerini kullanarak elektronik işlemle,168 Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından telefonla,Tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Kızılay Posta Çeki hesabı ve
Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden doğrudan yapabilirsiniz. (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz.



ARDEŞENLİ YARDIM SEVERLERİ BEKLİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Ardeşen Kızılay Şube Başkan V.Tayfun TAN,kurban bağışı konusunda dini usullere uygun olarak ve amacına ulaşan kurban kesimlerini siz değerli Ardeşen’li yardım sever halkımızdan destek talep etti,bu bağlamda hayırsever vatandaşları Kızılay ilçe başkanlığına davet ediyoruz.Tan ayrıca unutulmamalıdır ki KIZILAY’IN gücünü halktan aldığını,sadece TÜRKİYE değil uluslar arası tüm afetlerde,savaşlarda ve yardım ihtiyacı duyan halkın yardımına koşan Dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olduğunu,CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN göz bebeği bir kuruluş olduğunu unutmamalıyız.bu anlamda tüm hemşerilerimin yaklaşan Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık ve esenlikler dilerim diye belirtti.

ARDEŞEN KIZILAY İRTİBAT NUMARASI

0532 315 98 63

Editör: TE Bilisim