30 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelen yeni belediye başkanlarına tebrik ziyaretlerine devam eden AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Ardeşen belediye başkanı Hakan Gültekin’i ve Çamlıhemşin belediye başkanı Osman Haşimoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.Karal’a ziyaretleri sırasında AK Parti il başkan yardımcıları; Savaş Tabak, İsmail Hakkı Şentürk, Murat Artan, Mehmet Şehitoğlu, Süleyman Razıoğlu ve il yönetim kurulu üyesi Sinan Oğur eşlik etti.
 
 
İlk olarak Ardeşen belediyesine giderek Hakan Gültekin’i ziyaret eden Karal buradaki konuşmasında 30 Mart yerel seçimlerinde Rize teşkilatları olarak elde ettikleri başarıdan dolayı  büyük  bir gurur yaşadıklarını belirterek, “ İlk defa  siyasi tarihimizde bir ilk yaşayarak  Türkiye birincisi olduk. Bu Rize için çok büyük bir gurur kaynağıdır. Teşkilatımızın sayesinde ve halkımızın teveccühü ile böyle bir başarıyı elde ettik. Yeni belediye başkanlarımızı ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugünde Ardeşen’i ziyaret ediyoruz. Ardeşen’in AK Parti belediyeciliği anlayışıyla devam eden bir belediye olması ve bizim burada yeniden seçimleri kazanmış olmamız bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabi burada beni memnun eden bir diğer konuda siyasi kader birliği yapmış olduğumuz arkadaşlarımızdan birisi olan Hakan Gültekin’in belediye başkanı olmasıdır. Hakan Gültekin ve ekibi Ardeşen’imize çok güzel hizmetler vereceklerine inanıyorum. Bizde onlara elimizden gelen desteği sonuna kadar vereceğiz.” Dedi
Ardeşen belediye başkanı Gültekin de Ardeşen’e hizmet etmek için plan ve programlarını yaptıklarını ifade ederek, “  Önümüzdeki haftalarda bu doğrultuda çalışmalarımıza başlayacağız. Teşkilat ve halkımızla el ele vererek, zaman zaman sivil toplum kuruluşları ile de istişare ederek güzel hizmetler yapacağız.” şeklinde konuştu.
 
 
Daha sonra Çamlıhemşin belediyesine geçerek  Osman Haşimoğlu’nu tebrik eden Karal  burada yaptığı konuşmada şunları  söyledi: “ 2009 yılında kaybettiğimiz Çamlıhemşin belediyesi 2014 yılı itibari ile tekrar AK Parti  belediyeciliği ile tanıştı. Bize AK parti’ye ve başbakanımıza güven duyup destek veren bütün Çamlıhemşinlilere teşekkür ediyorum. Seçilen belediye başkanı Osman Haşimoğlun’a ve ekibine başarılar diliyorum. Ayrıca seçimin kazanılmasında emeği geçen tüm teşkilat üyelerimize ve Çamlıhemşinli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Biz de güven veren bu kadroya elimizden geldiğince destek olacağız.
 
Haşimoğlu ise şunları söyledi: “ Sayın vekilimize bu nazik ziyaretinde dolayı teşekkür ediyorum.  Seçim sürecince belirttiğimiz çalışmalarla Çamlıhemşin’in kaybettiği 5 yılın açığını kapatmak adına daha çok çalışacağız. Şimdi artık hizmet zamanı. Herkesin başkanı olarak Çamlıhemşin’i hak ettiği yerlere getirmek için çalışacağız.”
Editör: TE Bilisim