Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de
ÇAHEV tarafından açılan sergiyi,çok sayıda doğa severin yanı sıra Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin eski Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Çamlıhemşin - Hemşin Vakfı (ÇAHEV) Başkanı Saim Yılmaz,Türk Halk Kültürü Araştırmaları Vakfı Başkanı Ankara Rizeliler Derneği kurucusu Veysel Atacan ile diğer davetliler gezme imkanı buldular.



ÇAHEV Başkanı Yılmaz, davetlilere fotograf sergisi hakkında bilgiler verdi. Serginin açılışı yaptıktan sonra fotografları tek tek inceleyen Milletvekili  KARAL,Rize'nin güzelliklerini belgeleyerek Ankara'da sergilenmesinden dolayı ÇAHEV başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, bu tür çalışmaların bölge turizmine katkı sağlayacağını ve bu çalışmaların devam etmesini istedi.
Karal, Sergide Türkiye ve bölge turizmine bilimsel olarak 5 adet kitap yazan araştırmacı yazar, turizm uzmanı Hikmet Haberal'ın açtığı standı ziyaret ederek, Haberal'a bölge turizmine yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür etti.







Kaçkar Dağları ve eteklerinde yer alan doğal güzelliklerin yer aldığı birbirinden güzel çok sayıda fotografın Ankara'daki Rizelilerle buluşturan sergide; Çamlıhemşin ve Hemşin kültürünün bir parçası olan Tulum'un sesi davetlilerce oluşturulan halayla birlikte söylenen türkülerlerle buluştu...

Haber: Sabri Aslışen

Editör: TE Bilisim