Türkiye'nin Önde Gelen ünlü sanatçıları arasında olan Rize'li Sezen Aksu, Tarkan, Asena'nın yanı sıra Murat Boz, Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Ttalıtuğ'un  Ardeşen'li  benzerleri görenleri şoke ediyor.

 İlk Ünlümüz Sanatçı Murat Boz;


Ardeşen'e Sahilden Yeni Giriş Yolu Ardeşen'e Sahilden Yeni Giriş Yolu

7 Mart 1980'de Türkiye'nin Zonguldak İlinin Karadeniz Ereğli İlçesinde Dünyaya geldi İlk ve Orta Öğrenimini aynı ilçede tamamlayan sanatçı 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni Kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitim almaya devam etti sanatçı 2006 yılında ilk sıngle'ı olan Aşkı Bulamam Ben İle müzik dünyasına adım attı. ünlü sanatçıya benzerliği ile herkesi şaşırtan  Ali Makar ise Rize'nin Ardeşen İlçesinde yaşamakta.

İkinci ünlümüz ise Çağatay Ulusoy;



23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da Dünyaya gelen Ulusoy 2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu, Ulusoy İlk rolünü Show tv'de 2011'de yayınlanmaya başlayan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile oyunculuk adımını attı, Ünlü sanatçıya benzerliği ile herkesi şaşırtan kişi ise Rize'nin Ardeşen İlçesinde Yaşayan Erol Bodur.

Üçüncü Ünlümüz Kıvanç Tatlıtuğ;


27 Ekim 1983 Adana doğumlu olan Ttalıtuğ 2002 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World seçmeleriyle adını duyurdu. Oyuncu ve manken Tatlıtuğ 2005 te başlayan oyunculuk kariyeri ile adından söz ettirdi ilk oynadığı dizi Gümüş'dür. Ünlü sanatçıya benzerliği ile herkesi şaşırtan kişi ise Rize'nin Ardeşen İlçesinde Yaşayan Onur Dede.

DİKKAT...! Haberleri kaynak göstermeden yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. KAYNAK: ardeseninsesi.com
























Editör: TE Bilisim