İstanbul’da düzenlenen 9. Rize Tanıtım Günlerinde, Ardeşen Kaçkar Arıcılık Kooperatifi açtığı stantla Ardeşen Balının tanıtımını yapıyor.

Konuyla ilgili ardesen.com’a açıklamalarda bulunan Ardeşen Kaçkar Arıcılık Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Yağcı; ‘Taa Kaçkar Dağlarından Size Doğal Bal Getirdik.’ Sloganıyla tanıtım yaptıklarını ifade ederek, “Balımızın tanıtımını en iyi şekilde yapıyoruz. Yoğun bir ilgi var. Kaçkarların eteklerinde ürettiğimiz bu balların şifasını insanlara anlatıyoruz. Kaçkar balları artık marka haline geliyor.” Dedi.

Bal konusunda geçmişten bu güne çok önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Yağcı, “Kooperatif olarak oluşturduğumuz markaların tanıtımı için son yıllarda büyük şehirlerde kurulan bu ve buna benzer fuarlarda ve tanıtım günlerde yer alarak markalarımızı ön plana çıkarıyoruz. Zaman geçtikçe hedefimize de ulaşıyoruz.” Dedi.

Ziyaretçi akınına uğrayan Kaçkar Arıcılık Kooperatifi standını Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Halk Eğitim Müdürü Ertan Berberoğlu, Fındıklı Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu ile İstanbul Ardeşenliler Derneği Başkanı Âdem Akbeniz de ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim