Tümbifed Genel Koordinatörü Arif Akşi öncülüğünde Ardeşen Belediyesi tarafından ağırlanan işadamlarını Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından ağırlandı.

Belediye Başkanı Hakan Gültekin “Türkiyenin bir çok bölgesinden temsilen gelen işadamlarını İlçemizde ve bölgemizden gurur duyduklarını, bölgenin eko turizm bağlamında lokomotif rolünü üstlendiğini, bu sebepten ötürü bölgemize gelen her misafirin çok önemli olduğunu, bu öneme binaen bize ve bölgemize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini” söyledi.

Hayri Baba lakabıyla anılan Milli Sporcu Gazeteci ve Spor Yazarı Hayri Ülger’in de aralarında olduğu heyette TÜMBİFED Genel Başkanı Cevdet Akay, TÜMBİAD Başkanı Mihri Cihan Tuzcuoğlu, RİBİAD Başkanı Erol Aykut, İSBİAD Başkanı Ömer El, KOMBİAD Başkanı Pembe Pervin Akın ve Çanlırı Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli her biri Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e  Ardeşen’de ağırlanmaktan onur duyduklarını ifade ettiler be Başkan Gültekine plaket takdim ettiler. . Daha sonra Belediye Başkanı Hakan Gültekin’de işadamları dernek  başkanlarına birer plaket verdi.

Editör: TE Bilisim