14 Kasım 2014 Cuma günü Düşme sonucu çene altında oluşan yırtık nedeni ile gittiği Kaçkar Devlet Hastanesi Acilinde 5 dikiş atılan İ.N. ye düzenli olarak Pansuman önerilirken, Acilde nöbetçi doktor tarafından da ilaçlar yazılarak alınması istendi. Alınan ilaçlar arasında birde yara mehlemi bulunuyordu ve bu mehlem her gün pansuman yapıldıktan sonra yara üzerine uygulanacaktı.

Baba S.N. Hafta sonu olması nedeni ile Ardeşen'de bulunan 112 Acil Müdahale birimi olan merkezde sorunsuz bir şekilde kızı İ.N. ye pansumanını yaptırmış ve uygulanması gereken Mehlemi de  yara üzerine uygulatmıştı, 17 Kasım 2014 Pazartesi ve 18 Kasım Salı günü Baba S.N Kızı İ.N. nin Pansumanı İçin Kaçkar Devlet Hastanesine Gitmiş ve Pansumanını sorunsuz bir şekilde yaptırmıştı, Ta ki Bugün yani 19 Kasım 2014 Çarşamba Gününe kadar.

Avni Kahya'dan Sevgi Evi Gönüllülerine Teşekkür Avni Kahya'dan Sevgi Evi Gönüllülerine Teşekkür

 Bu sabah Kaçkar Devlet hastanesine Giden Baba S.N. Pansuman Odasında görevli bulamayınca, Acil bölümünden Pansuman için yardım talep etti. Sabah saat 07:58 de Acil Müdahale bölümünde müdahale edilecek  hastanın olmamasına rağmen ( Hastane Güvenlik Kameralarından Kontrol edilebilir , Tarih 19:11:2014 Çarşamba Saat: 07: 58 ) Pansuman için bekleyen hastaya müdahale edilmedi. Hasta yakını Baba S.N yeniden Acil Bölümüne giderek Pansuman İçin görevli istedi, süreç içerisinde bir de Hastane güvenliği, Acil Bölümüne telefon açıp Pansuman için Görevli talep etti, ancak saat: 08:07 ye kadar görevlinin pansuman odasına gelmemesi üzerine çaresiz Baba S.N. Kızının Pansumanını kendisi yapmak zorunda kaldı.

Kızının Pansumanını kendisi yapmak zorunda kalan baba S.N. aslı görevleri ilk yardım olmasına karşın bu görevlerini üç kez pansuman odasına çağrılan ancak gelmeyen sorumlulara teşekkür ederek kızı İ.N. ile Birlikte  Hastaneden ayrıldı.
Bu Haberi Okuyanlar Altarafı bir pansumanmış diyebilirler, Peki Soruyorum ya bu ağır bir hasta olsa  ve ya kanamalı bir hasta olsa ve böylebir ilgisizlik başınıza gelse siz ne yapardınız?

DİKKAT...! Haberleri kaynak göstermeden yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. KAYNAK: ardeseninsesi.com

 



Editör: TE Bilisim