Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje
Rize’nin Ardeşen ilçesinde Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı. İlk olarak Ardeşen Kaymakamlığı’ndaki tebriklerin kabulü ile başlayan tören Ardeşen Fatih İlkokulu’nda devam etti.

Buradaki törene Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen İlçe Jandarma Komutan Vekili Hamza Çetinkaya, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, siyasi parti temsilcileri, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgüt başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen İlçe Jandarma Komutan Vekili Hamza Çetinkaya ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in öğrenciler ve vatandaşların bayramını kutlamasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş yaptı. Memiş, konuşmasında “Bugün geçmişi insanlık tarihine bağışlayan yüce milletimizin kendi kendini hakimi ve efendisi Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünü kutlamanın engin mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Kaymakam Memiş’in konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Spor ve şiir dallarında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere verilen ödüllerin ardından kutlama programı resmi geçitle sona erdi.

Kaynak:Lazikahaber.com

Editör: TE Bilisim