ÖMER FARUK ZENGİNAL - ARDESEN.COM
Merkezi Rize’nin Ardeşen İlçesinde Bulunan ve İlçenin Başarılı Otomobil Yarışı Spor Kulüplerinden Ardeşen Off-Road Spor Kulübü Geleneksel Olarak Her Ramazan Ayında Gerçekleştirdiği “ARDOFF Aile Buluşması”na Bir Yenisini daha gerçekleştirdi.

Ardeşen Şana Restaurantta Gerçekleştirilen Program da ev sahipliğini Kulüp Başkanı Ali Saruhan yaptı.

7’den 70’e tüm kulüp üyelerinin eşleri ve çocukları ile katıldığı buluşma son derece sıcak ortamda geçerken, yaz ayında yapılması planlanan Ardoff Off-Road Yarışları öncesi de moral depoladılar.

Geleneksel olarak her yıl bu buluşmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden kulüp Başkanı Saruhan, “Ardeşen Off-Road Spor Kulübü Olarak bu akşam ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha görme imkanı bulduk. Bizler ARDOFF olarak sadece otomobil yarışları ile ön plana çıkan değil, bu ve buna benzer bir çok sosyal aktivitede ne kadar güçlü ve samimi olduğumuzu ortaya koymayı başarabilen bir aileyiz. Bu bize büyük mutluluk veriyor. Önce Ardeşen ilkesiyle hareket eden bir kulüp olarak, ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek bu güne kadar yüzlerce kupa ve madalyayı müzemize getirdik. Aynı şekilde ilçemizdeki olan/biten her türlü faaliyete de Ardoff olarak imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Bir kulüp olarak çok önemli bir maddi gücümüz yok. Ancak, gücümüz ölçüsünde yarışların dışında her türlü davete icabet ederek üzerimize düşen görevi en iyi şekilde ifaa ediyoruz.” İfadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim