Belediye Başkanı Hakan Gülrtekin, ilk ziyaretini sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Belediye Meclis Üyeleri ile yaptığı ilk ziyaretlerde CHP İlçe Başkanı Kemal Ural, Saadet Partisi İlçe başkanı Ekrem Okutan  ve   Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı İhsan Kal tarafından karşılandı.



Parti yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde kamuoyunda farklı anlaşılabilecek her konuda karşılıktı tartışılıp     fikir teatisinde bulunuldu. 



Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin; göreve geldikten sonra gerçekleştirmiş oldukları sivil toplum örgütleri ziyaretlerini aralıksız devam ettiklerini, bu manada siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret ettiklerini, Ardeşen’e hizmet etme ortak paydasında buluştuklarını ifade etti. Ayrıca belediyeciliğin hesap verebilirlik ilkeselliğinde hareket ettiklerini ifade eden başkan Gültekin;  siyasi partilerimizin yönetim kurulu toplantılarına davet edildiklerinde davete katılacaklarını ve her türlü talep ve şikâyetleri yüz yüze konuşabileceklerini söyledi. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade eden ilçe başkanları, Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. 










Editör: TE Bilisim