Ardeşen'de yapılan temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkite Odalar ve Borsalar Birliği başkanı Rıfat Hısarcıklıoğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı,Akp Rize Millet vekilleri Nusret Bayraktar, Hasan Karal,  Rize Vali Yardımcıları, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Pzar Kaymakamı Selçuk Arslan, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap,  Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu,Daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende ilk konuşmayı AKP Rize Millet vekili Nusret bayraktar yaparken, daha sonra konuşan Bakan Yzıcı temel atımı içinde düğmeye basan isim oldu.

Ardeşen  kaymakamlığı öncülüğünde özel idare ve Ardeşen Belediyesi ortaklığı ile yapılan Fırtına Vadisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Turizm Projesi tamamlanmış idi, bu bağlamda Fırtına Vadisi’nin doğal güzelliklerinin tanıtımının yapılabileceği bir ziyaretçi merkezi yapılması kararlaştırıldı. Bu yapacak olan  ziyaretçi merkezinin içerisinde; sergi salonu, ziyaretçi merkezi, konferans salonu, Atmaca Kültür Salonu ve idari ofisler olacak; toplamda 1000.m2 kapalı alana sahip olacak olan bu binanın temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

DİKKAT...! Haberleri kaynak göstermeden yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. KAYNAK: ardeseninsesi.com

Avni Kahya'dan Sevgi Evi Gönüllülerine Teşekkür Avni Kahya'dan Sevgi Evi Gönüllülerine Teşekkür

 










Editör: TE Bilisim