Ardeşen Belediyesi’nin her ay'ın ilk haftası salı günü gerçekleştireceği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği “Halk Günü Toplantılarısı” yapılacaktır. Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in makamında gerçekleştirileceği halk günleri toplantısında, her Ardeşenli başkanla birebir görüşme imkânı bulacak. Belediye Başkanı Gültekin, amaçlarının tüm Ardeşenliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Ardeşen Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçireceği Halk Günü Toplantıları’nda Ardeşenliler, her konuda taleplerini Başkan Gültekin’e iletebilecekler. Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletililecek Görüşmedeki taleplerin takip ve işin sonuçlandırılması için hazırlanan formda başkan notunu alarak ilgili birime iletecek. Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form desteği ile iş takibi gerçekleşecek. Vatandaşla ilgili bilgilerin hazır bulunduğu form ile ilgili müdürlük tarafından takibi yapılıyor. Ayrıca dosyalanan formlardaki bilgilerle halkla ilişkiler birimince kişi ile iletişime geçilerek, işleyiş hakkında bilgiler alınma yoluna gidiliyor. Bununla hem iş takibi hem de kurumun halkla ilişkileri gerçekleştirilmiş olacak.

Halk Günü Toplantısı’nda, Başkan Hakan Gültekin’e belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların çokluğu dikkat çekiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yapıp sorunlara çözüm üretecek.

Her ay'ın ilk haftası salı günlerinde düzenli olarak belediye başkanlık makamında Ardeşenliler ile görüşmeye başlayacak.
Editör: TE Bilisim