Olay Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Şenyamaç Köyü girişinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen ve 30 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi Fırtına Deresi’nin ortasında bulundu.
 
Şenyamaç Köyü girişindeki Fırtına Deresi’nin tam ortasında bulunan kadın cesedini ilk o bölgede kivi hasadı ile uğraşan köy sakinleri gördü. Köy sakinleri hemen Jandarma ekiplerine durumu haber verdi.
 
Olay yerine gelen Ardeşen İlçe Jandarma Komutan Vekili Hamza Çetinkaya ve ekibi ilk incelemeleri yaptı. Jandarma ekiplerine incelemeleri esnasında Şenyamaç Köyü Muhtarı Turan Memoğlu ve vatandaşlar yardım etti.

Jandarma ekiplerinin incelemeleri sonrasında olay yerine savcı geldi. Savcının gerekli incelemeleri sonrasında ceset rafting botu yardımıyla dereden çıkartılarak 112 Acil Servis ambulansıyla ile adli tıp kurumuna gönderildi.
 
İddialara göre Fırtına Deresi’nde ölü bulunan kadının yabancı uyruklu olabileceği konuşuluyor. Diğer önemli bir iddiaya göre de kadının öldürüldükten sonra dereye attığı söyleniyor. Cinayet şüphesi de dikkate alınarak soruşturma kapsamlı şekilde yürütülecek.
 
Tüm bu iddialar savcı nezlinde yapılacak araştırmalardan sonra belirlenecek.

Editör: TE Bilisim