Kaymakam ve vali yardımcılarının dört gözle bekledikleri Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlandı.

 

Buna göre Rize’nin Ardeşen ilçesi kaymakamı değişti. Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş Sakarya’nın Geyve ilçesine atandı.

 

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş 1. Derece Kadrolu Geyve Kaymakamlığı’na atanırken, 1. Derece Kadrolu Ardeşen Kaymakamlığı’na Adıyaman’ın Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz atandı.

 

Ardeşen Eski Kaymakamı İlyas Memiş ilçede 2010 yılından beri görev yapıyordu. Ardeşen’e atanan Besni eski kaymakamı Emrah Yılmaz ilçede 2013 yılından beri görev yapıyordu.

 

Medyalaz ailesi olarak Ardeşen’de 5 yıldır görev yapan Ardeşen Eski Kaymakamı İlyas Memiş’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken yeni görev yerinde de başarı hizmetler diliyoruz.

 

 

İLYAS MEMİŞ KİMDİR ?

 

1976 yılında Bayburt’un merkeze bağlı Ortaçımağıl Köyü'nde  doğdu. İlkokulu kendi köyünde, ortaokul  ve  liseyi  Bayburt İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Üniversite  tahsilini, 1995 - 1999 yılları arasında  Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı.Aynı yıl açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Mayıs 2000 yılında Bayburt Kaymakam adayı olarak göreve başladı.Üç yıllık adaylık sürecinde; Rize’nin Fındıklı, Tokat’ın Başçiftlik ve Artova ilçelerinde Kaymakam vekilliğinde bulundu.Ayrıca bu dönemde İngiltere’nin Exeter Üniversitesinde 6 aylık İngilizce eğitim kursuna ve Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği’nde 4,5 aylık Milli Güvenlik Akademisi kursuna katıldı.Kaymakamlık kursunun ardından asaleten atandığı Kaymakamlık mesleğinde; Mart 2003 - Ekim 2004 yılları arasında Bolu’nun Seben ilçesinde, Ekim 2004 - Ekim 2006 yılları arasında Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde, 28/10/2006 - 06.08.2010 tarihleri arasında Sivas’ın Hafik İlçesinde  görev yaptı. 11.08.2010 tarihden itibaren ilçemizde görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır."Dağlar Bizi Ayıramaz", "Zirveler " ve "Taç Mahal" adlı yayınlanmış üç şiir kitabı bulunmaktadır.  

 

 

EMRAH YILMAZ KİMDİR ?

 

1978 Yılında Erzurum merkez Kırkgöze köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladıktan sonra 2004 yılında Erzurum Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Eskişehir’de Mülkiye Müfettişi nezaretinde teftiş stajında bulundu. Erzurum Valiliğinde il stajı, Erzurum ili Oltu ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Giresun Yağlıdere ve Niğde Çiftlik ilçesinde Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. Yurt dışı staj programı çerçevesinde dokuz ay İngiltere'de dil eğitimi ve İngiltere’nin yönetim sistemi hakkında eğitim aldı. Gaziantep Nurdağı, Malatya Doğanyol, Batman Kozluk kaymakamlıkları görevlerinden sonra 19/07/2013 tarih ve 2013/463 sayılı Müşterek Kararname ile Besni Kaymakamlığına atanan Emrah YILMAZ 21.08.2013 tarihinde ilçemizdeki görevine başladı. İyi derecede İngilizce bilmekte olan Emrah YILMAZ, evli ve bir çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim