Hentbol Bayanlar Süper Liginde, Deplasman’da Yenimahalle Belediyespor ile berabere kalarak haftayı 1 Puanla kapatan Ardeşen GSK, Süper Ligin yanı sıra Türkiye Kupası ve Avrupa Kupasında önemli karşılaşmalarla Mart ayını geçirecek.

 

Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, kendileri için Mart ayının zor geçeceğini ifade ederek, “Lig de son 3 maçımız kaldı. Türkiye Kupasının Çeyrek Final etabında ise 2 maç yapacağız. Avrupa Kupasında da çok zorlu 2 mücadele bizi bekliyor. Mart ayı içerisindeki tüm maçları kazarak Finallere birer adım daha yaklaşmak istiyoruz.” Dedi.

 

Zenginal, “28 Şubat Cumartesi günü Lig’de Trabzon Zağnosspor’u ağırlayacağız. Ardından Türkiye Kupası, Çeyrek Final İlk Maçında 4 Mart Çarşamba günü Üsküdar Belediyespor’a konuk olacağız. İstanbul’dan dönmeden hemen İzmir’e geçerek 7 Mart Cumartesi günü Lig maçı kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacağız. Kafilemiz İzmir maçı sonrası Rize’ye dönerek 14–15 Mart tarihlerinde Ardeşen’de oynanacak olan Polonya Pogon Avrupa Kupası maçı hazırlıklarına başlayacak. Avrupa Maçı sonrası Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında 25 Mart Çarşamba günü Üsküdar Belediyespor’u evimizde ağırlayacağız. Ligin son maçını ise 29 Mart Pazar günü Ardeşen’de 1907 Kanaryaspor’la yapacağız. Amacımız önümüzdeki tüm maçları kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek.” Dedi.

 

Zenginal, Nisan ayında ise Türkiye Kupası, Avrupa Kupası ve Lig’de Şampiyonluk Play-Off Karşılaşmaları ile sezonun süreceğini ve Ardeşen GSK seyircisinin sorumluluğunun da her geçen gün artacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim