İlçe emniyet teşkilatı, Ardeşen polis derneği, Ardeşen kent konseyi ve ilçede eğitim öğretim veren Mesüt karaoğlu ilkoğretim okulu ve Alparslan ortaokulu öğrencilerinin başlattığı bir proje örnek alınacak bir davranışa dönüştü.



 Ortak projede Okul müdürleri ve ilçe kent konseyi temsilvileriyle birlikte öğrenciler ilk olarak ilçe emniyet müdürü Ahmet Levent Bökeyi makamında ziyaret ederek RENK Projesi kapsamında Rize il genelinde tüm okullarda uygulanan 15 dakika kitap okuma uygulamasına gerçekleştikten sonra öğrencile, MOBESE kent güvenlik yönetim sistemi gezildi ve ardından yemek yendi.



Proje kapsamında, Güney doğuda görev yapan Polis ve Askerlere yazdıkları mektüpları posta ve kargo yoluyla gönderilmesi adına ilçe emniyet müdürlüğüne teslim edildi, ilçe emniyet müdürlüğü de Rize'nin gülen yüzü çay paketleri hazırlayarak, mektupları alacak olan mektup sahipleri için çam sakızı çoban armağanı çay paketleri kargoya verildi.



Öğrenciler mektupları, vatanın birlik ve bütünlüğünü korumak için Güney doğuda zor şartlarda görev yapan tüm güvenlik güçlerine moral vermek ve yanlarında olduklarını hissettirmek için yazdıklarını belirterek, umarız hepimizin bir mektup arkadaşı olur ve bu mektupları okuyan polis ve asker amcalarımız mutlu olur, diye konuştılar.

YASAL UYARI
Yayınlanan haberler, fotograflar ve köşe yazılarının tüm hakları Ardeşeninsesi Ardeşen matbaasına aittir. Kaynak gösterilse dahi haberler, fotograflar ve köşe yazılarının tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.











Editör: TE Bilisim