Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Belediyesi adaylığı sürecinde 30’u aşkın sosyal projeyi halkın oluruna sunduklarını belirterek, “Bu projelerimizin bir kısmını ‘vizyon’ projeler olarak nitelendirdik. Halkımıza projelerimizi anlatırken yerel yönetimlerin tüm paydaşlarıyla hareket edeceğimizi, yeni dönemde herkesin belediye yönetiminde paydaş olduğu yönetim anlayışını deklare ettik” dedi.
 
BEYAZ MASA PROJESİ
Ardeşen Belediyesi olarak her zaman halkın görüşlerine önem verdiklerini belirten Gültekin, “Bu yüzden belediyemizin bünyesinde bulunan Halkla İlişkiler birimine ilaveten ‘Beyaz Masa’ projesi oluşturduk. Burada halkımızdan gelen talepleri ivedilikle görüşerek uygun olanların takibini yaparak tamamlıyoruz” diye konuştu.
 
 
 
TURİZME YÖNELİK YATIRIMLAR
İlçe sahil yolu kenarında bulunan balıkhane mevkiinde önemli düşünceleri olduklarını ifade eden Gültekin, “10.000 m² lik alanda otogar, cami, turistik çarşı, oyun gurupları, yöresel ürünlerin teşhiri ve satımını içeren proje hazırlayıp ilçemizi ve şehrimizi daha aktif hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu proje ile ilçemizi hem sosyal bir alana kavuşturup, hem de sahili daha kullanılabilir hale getireceğiz. Otogarımız daha modern bir görünüme kavuşurken gelen giden yolcularımızı da daha ferah bir mekanda ağırlayacağız. Hemen yanında yapılacak olan yöresel ürünlerin de bulunacağı çarşıda, ilçemizi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere yöremizin zenginliklerinden faydalanma şansı tanıyacağız” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim