Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının teşrifleriyle açılışı yapılan Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezinin de içinde bulunduğu kurumumuza tahsis edilen yaklaşık 15.000 m² alanın Peyzaj Projesi taslak çalışması ile Tunca Vadisi Tabiat Parkındaki kurumumuz yatırımlarının görüşüldüğü bilgilendirme toplantısı 13.05.2015 tarihinde Ardeşen Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Sayın Ahmet Özyanık, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belediye Başkanı  Ahmet Naci Aytemiz, Bölge Müdürümüz Mustafa Bulut, Rize Şube Müdürümüz  Miktat Özyanık, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Yerebakan ve  Zekeriya Bozkan ve diğer teknik heyet katılımı ile gerçekleşti.


 

 Toplantı açılışında Doğa Koruma ve Milli Parklar Rize Bölge Müdürü Mustafa Bulut tarafından Tunca Vadisi Tabiat Parkında yapılan yatırımlar hakkında bir sunum gerçekleştirildi. 

Toplantının ikinci bölümünde Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi Peyzaj Düzenleme çalışmasına ait taslak çalışmasını yapan firma tarafından görsel bir sunum yapıldı. Sunum sonunda toplantıya katılan ilgililer tarafından özellikle Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi Peyzaj Düzenlemesinin yöre halkının ve bölgeye gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek fonksiyonel ve yöresel mimariye uygun yapılara yer verilmesi ve projelendirme çalışmalarının süratle tamamlanarak ihale sürecinin başlatılması gerektiği vurgu yapıldı.




Editör: TE Bilisim