Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesi milletvekili adayı olmak isteyen bürokrat ve kamu çalışanlarının istifaları da peş peşe geldi.

Geçtiğimiz 2011 genel seçimlerde Rize Milletvekilli aday adaylığı döneminde daha yakından tanıdığımız bir isim olan Devlet Meteoroloji işleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Adem Biberoğlu’nun 7 Haziran da yapılacak Genel seçimlerinde aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılan önemli isimlerden birisiydi.

Kendisi Ankara’da görevde bulunduğu süreç içerisinde Rize ve Ardeşen için önemli çalışmalara ve katkılara imza atmış bir isim olarak bugün Devlet Meteoroloji işleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı görevinden istifa etmiş olup AK PARTİ den Rize Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı...
Önümüzdeki günlerde Rize ve ilçelerinde geniş bir basın açıklaması ile adaylık sürecini değerlendirecek olan Biberoğlu, Gelişim TV yaptığı özel açıklamada; " Milletvekili olmak benim olmazsa olmaz bir kuralım değil. Ben bu dönemde milletvekilli olurum gibi bir kaygı ve kavga içinde değilim. Biz doğru olanı doğru zamanda ve zeminde yapalım.Türkiye çok hızlı bir değişim içerisinde Sayın parti yönetimi ve çok değerli hemşehrilerim seçtiği sürece gerçekten hakları korumaya yönelik bir anlayış getireceğim" dedi.

Editör: TE Bilisim