A Milli Hentbol Takımı Rize’de Kamp Yapıyor A Milli Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’na kalmak için Belçika ile oynayacakları müsabakanın hazırlıklarını müsabakanın oynanacağı Rize’de sürdürüyor.


Destek amaçlı bugün Ardeşen GSK onursal başkanı Dursun Yaşaroğlu kamp yapan A Milli Erkek Hentbol Takımını ziyaret ederek tatlı ikram etti Burada kısa bir konuşma yapan Yaşaroğlu her türlü desteği vermeye her zaman hazırız dedi.

A Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Adnan Öztürk ile röportaj 2018 erkekler AvrupaŞampiyonası Eleme Grubu'na katılmak için 6 Nisan Çarşamba günü Rize'de Belçika ile ilk baraj maçını oynayacak Hentbol Milli Takımı'nın antrenörü Adnan Öztürk, rakipleriyle yapacakları karşılaşmanın çok önemli olduğunu ve rövanş maçı için avantajlı skor elde etmeye çalışacaklarını söyledi.

A Milli Erkek Hentbol Takımı 6 Nisan Çarşamba günü Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu’nda Belçika takımı ile 2018 Erkekler Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’na katılım müsabakasına çıkacak. Müsabakanın hazırlıkları için Rize’ye gelen A Milli Erkek Hentbol Takımı çalışmalarını Rize’nin Ardeşen ilçesinde sürdürüyor. Rövanş maçı ise 9 Nisan Pazar günü ise Belçika’nın Liege kentinde gerçekleşecek.
Editör: TE Bilisim