AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, AK Parti Rize Milletvekili,  AB Uyum Komisyonu Üyesi Muhammed Avcı, Sosyal Medya platformu Facebook üzerinden oluşturulan özel sayfa aracılığı ile vatandaşların istek, talep ve görüşlerini bir bir takip ediyor.

Rize'li bir seçmenin talebine ise bizzat yanıt veren Milletvekili Avcı ile seçmen arsında geçen bir diyalog ise ilginç anların yaşanmasına sebep oldu.

Muzaffer Metin isimli Rizeli Seçmen, "Muhammet bey, ben Ak Partili değilim ama sizinle yaptığımız özel sohbette Rize'nin sorunlarını beraber çözelim bana yardımcı olun demiştiniz."  sözünü hatırlatarak, "Bu hastane etrafında (Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi) gerçekten oturacak banklara ihtiyaç var. Hassas olduğunuza eminim çok basit bir ihtiyaç." ifadeleri ile bölgeye bank konulmasını talep etti.

Ardından gönderiye cevap veren Milletvekili Avcı ise, " Bank koydurduk o bölgeye ama yine ihtiyaç varsa gereğini yaparız üstadım. Ben konu ile ilgileniyorum. selamlar." ifadeleri ile anında geri dönüş yaptı.

Muzaffer Metin isimli seçmen ise Avcı'ya ilgisi için teşekkür etti.

Öte yandan söz konusu gönderide yaşanan yazışmaları gören vatandaşlar da kısa sürede onlarca yorum yazarak Milletvekili Avcı'ya ilgileri için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim