İyi Parti Ardeşen 2. Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan kongre sonucunda mevcut başkan Mehmet Zeki Demiroğlu güven tazeledi.

Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye İyi Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal, İyi Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, İyi Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mehmet Zeki Demiroğlu, siyasi parti ilçe başkanları, stk temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Divanın oluşmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlanılan kongrenin açılışında konuşan Ardeşen İlçe Başkanı Mehmet Zeki Demiroğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Demiroğlu “Değerli Ardeşenli’ler, evet hep söylüyoruz. Aynı gemideyiz, aynı gemide olduğumuzdan dolayı çok endişeliyiz ve biz bu gemiyi ufuklarda yüzdürmeye namzet ve talibiz. Her türlü bilgi ve birikimimizi enerjimizi tecrübelerimizi Ardeşen ve bölgemiz için kullanmaya hazırız. Kendimizi hiçbir çıkar menfaat reklam veya ego için değil sadece karşılıksız hizmet için borçlu ve istekli hissediyoruz. Gördüğüm bu azim ve kararlılıkla Umuyor ve inanıyorum ki bu imkan ve fırsatı yakın zamanlarda yakalayacağız. Bu güne kadar dayatılan bütün hizmet ve iktidar anlayışını kökünden değiştireceğiz. Bir zümrenin değil bütün Ardeşen’i, söylemde değil içtenlikler ve hiçbir kuşkuya mahal Bırakmadan kucaklayan bir iktidar olmaya namzet ve talibiz. Bizler bu amaç için siyasi arenada yarışıyoruz. “Alet ustanın elinde maharetledir” diyerek kongremizin partimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi ve tek listeyle gidilen kongre sonucunda Mehmet Zeki Demiroğlu İyi Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Editör: TE Bilisim