Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen ilçe teşkilatında devir teslim töreni düzenlendi.

19 Ocak Pazar günü yapılan 37. Olağan Kongresi sonucunda CHP Ardeşen İlçe Başkanlığı’na seçilen Ömer Faruk Buçan, devir teslim töreni sonrasında göreve başladı.

İlçe binasında düzenlenen törene CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ömer Faruk Buçan, 36. Dönem CHP Ardeşen İlçe Sekreteri Erol Eksilmez, CHP Rize merkez, Pazar ve Fındıklı ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Devir teslim töreninde ilk olarak konuşan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz “Bundan sonraki süreç önümüzde Ardeşen’de başarıyı elde etmek için neler yapabileceğimize birlikte karar vereceğiz. Başarısız olmamızın gerekçesi yok. mutlak başaracağız. Çünkü bu kadrolar uzun süre mücadele eden kadrolar. Bu kapsamda bundan önceki dönemdeki hizmetleri ve çalışmalarındna dolayı şuan burada olmayan ilçe başkanı Tahsin Ocaklı’nın şahsında ilçe sekrterimiz Erol Eksilmez’e çok teşekkür ediyorum. kendisi özverili çalışmalar yaptı. Aynı şekilde şimdi bayrak sırası Faruk Buçan kardeşimizde. Siyaset uzun soluklu ve bayrak devretmekle alakalıdır. Bundan sonra Faruk Buçan ile başarılı olmanın yollarını arayacağız.” Dedi.

36. dönem CHP Ardeşen İlçe Sekreteri Erol Eksilmez ise yaptığı açıklamada “36. Dönem yönetim kurulu olarak 2 yıl bizim için çabuk geçti. Bu araya 3 tane seçim sığdırdık. Saltuk Deniz başkanımızla çalışmak keyifliydi. Örgütümüzü şaha kaldırdı diyebilirim. Önümüzdeki dönemde seçim takvimi gözükmüyor olmasa mevut yönetimimiz için bir avantajdır. Faruk Buçan başkanımıza ekibi ile birlikte başarılı çalışmalar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ömer Faruk Buçan uzun ve yorucu bir yola çıktıklarını ifade ederek “Yükümüz çok ağır. Ardeşen’in yerelde uzun yıllardır iktidara hasret olduğunun bilincindeyiz. Bu hasrete son vermek için yönetme talip olduk. Eski ve yeni diye bir kavram yok bizde, eskilerde yenilerde bizim. İlçede çok güzel karşılıklar alıyoruz. İnsanlarımızın yüreklerindeki değişiklik duygusunun karşılığını verdik. Bu güzel enerjiyi daha fazla büyütebilirsek başarıyı elde edeceğiz. CHP ilçe binamızın yenilenmesi gençlik kolları teşkilatımızın aktifleşmesi gibi konularda nokta atışı yapacağız.” Dedi.

Konuşmaların ardından CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz eski ilçe sekreteri Erol Eksilmez'e, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ömer Faruk Buçan eski ilçe başkanı Tahsin Ocaklı'ya verilmek üzere CHP Ardeşen Kadın Kolları Başkanı ve CHP Ardeşen Belediye Meclis Üyesi Suzan Taşkın Önal'a plaket takdim etti.

Editör: TE Bilisim