Her gün binlerce aracın yoğun şekilde kullandığı Bitlis-Bingöl karayolunda bir motosiklet sürücüsünün yaptığı tehlikeli hareketler, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, zaman zaman ayaklarını pedallardan yukarı kaldırıp motosikletin üzerine yatan sürücü zaman zaman da araçlar arasından makas atarak ilerliyor. Kask takmadan kilometrelerce yol giden sürücü, önünde seyreden araçları da sollamaya çalışıyor. Zaman zaman ellerini de bırakarak yoluna devam eden sürücü, adeta kazaya davetiye çıkarıyor. Yoldan geçen araç sürücülerinin şaşkın bakışları arasında tehlikeye aldırış etmeden son sürat ilerleyen motosiklet sürücüsünün hareketleri adeta yürekleri ağızlara getiriyor. Kilometrelerce bu tehlikeli yolculuğu devam ettiren motosiklet sürücüsünün görüntülerdeki rahat tavırları ise adeta 'bu kadarına da pes' dedirtiyor. Hızını zaman zaman 140 kilometreye kadar çıkartan motosiklet sürücüsünü görüntüleyenler ise onu korku dolu gözlerle izledi.
Diğer araç sürücülerine aldırış etmeyen motosiklet sürücüsü, trafikte tehlikeli hareketlerine devam ederek bir süre sonra gözden kayboldu.

Isparta’da Kontrolden Çıkan Araç Refüje Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı Isparta’da Kontrolden Çıkan Araç Refüje Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Hakan Okay
 

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim