Kargo patladı: 4 çalışan zehirlendi Kargo patladı: 4 çalışan zehirlendi

Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazının ardından kurbanlar kesilmeye başlandı. Kurbanların kesilmesiyle birlikte acemi kasaplar geçmiş bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da hastanelere akın etti. Kurbanı kesmeye ya da derisini yüzmeye çalışırken yaralanan acemi kasaplar, özel araçlarla hastanelere getirilirken, yarası derin olanlar ambulanslarla getirildi.

Kurban keserken yaralanan bazı vatandaşlar yaşadıklarını gülerek anlattı. Hastanelere gelen bazı yaralı vatandaşlar da kendisini, kurbanı kesen arkadaşının yaraladığını anlattı. Bir vatandaş ise 3 kişi koyunu kesemediklerini, kendilerini yaraladıklarını anlattı. Hastaneye çenesini kesen bir şahsın yanında gelen vatandaş ise "Arkadaşım kurbanı kesemedi çenesini kesti" diye olayı gülümseyerek anlattı.

Hastaneye gelen bazı yaralılar ise kurban keserken yaralandığını gizlemeye çalıştı. Ambulansla getirilen ve bacağında derin bir kesik olan şahıs ise basın mensuplarına kendilerini görüntülediği için tepki gösterdi. Hastaneye gelenlerin çoğunun ya bacağından, ya parmaklarından ya da kolundan yaralı olduğu görüldü. Ancak bir acemi kasabın başını yaralaması dikkat çekti. Acemi kasaplar arasında kadınların da olduğu görüldü.
Saat 10.00’a kadar kent merkezindeki kamu ve özel hastanelerine 50’ye yakın yaralının geldiği öğrenildi.

Fatih Keçe-Serkan Çetinkaya
 

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim